Marja Middeldorp - Columns
Troskompas Marja schrijft vanaf september 2012 in omroepblad Troskompas. Haar rubriek "Marja's huishouden" verschijnt daarin om de week, en bestaat uit drie delen:
Een uitleg over schoon maken of houden van uiteenlopende zaken in en om het huis. Een antwoord op de lezersvraag van de week. En een korte tip op verschillend terrein zoals vlekken, besparingen en gebruik van de natuur.
Troskompas column
Hour of Power Wekelijks worden "Hour of Power" diensten vanuit de Crystal Cathedral in Amerika, over de gehele wereld op TV en andere massamedia uitgezonden.
In Nederland is dit iedere zondagochtend op RTL 5 om 8 en 9 uur. Als regelmatige gast en columnist is Marja aangesloten bij Hour of Power.
Hour of Power column
Weekblad Privé In 2009 en 2010 heeft Marja wekelijks anderhalve pagina gevuld in weekblad Privé. Behalve een leuke en/of leerzame column, werden wisselend meerdere rubrieken met verschillende tips vrolijk gepresenteerd: SuperSopTips, SopZorgen, Bespaar je Rijk Tips, Tegeltjeswijsheid en Diva's Secret. Privé column
Supermarkt vakblad "Supermarkt" is een vakblad voor beter winkelmanagement. Door de samenwerking met Sorbo, schreef Marja in 2006 columns in dit blad, waarin producten van Sorbo een rol speelden. Supermarkt column